Ida

a4ddbcd2-eb34-4b86-8315-827e06f1537b

Ida Kristoffersson heter jag och är född och uppvuxen på en Ö i Göteborgs Norra skärgård. Jag är 30 år och har bott lite överallt i världen, men sedan 2012 flyttade jag till Centrala Göteborg. I vår kreativa lägenhet med massa krimskrams bor min sambo A., vår lille son och vår kära katt Pantro, som så klart är svart och döpt efter ”Thunder Cats”.

Idén till Diabetes är en kamp – Våga utmana den
Att våga sätta sina egna gränser tillsammans med sin sjukdom.
Jag har tänkt skriva en bok många gånger, men de blir aldrig av så då prövar jag på bloggvärlden. Jag har haft Diabetes typ 1 sedan jag var 9 år gamla, jag fick diabetes 1997.

Jag har aldrig sett min sjukdom som ett hinder, mer som en utmaning. Någon säger ”du kanske inte kan göra detta, för du har diabetes”. Då var jag bara tvungen att göra det!

Jag har gjort ungdomsmilitären, rest världen runt, kör olika lopp. Varför inte pröva.

Saker har hänt på vägen, men som också har gett mig lärdom om hur jag skall hantera vissa situationer med min sjukdom.

Jag såg Diabetsgalan och fick tummen ur att börja skriva. De är viktigt som diabetiker att acceptera sin sjukdom, leva med den eftersom vi inte kan ta semester ifrån den arbetsuppgiften.

Men uppmana på ett roligt sätt, att som sagt utmana sin sjukdom och sig själv.

Alla gör allt på sin nivå, träna, kost, upplevelser etc. De skall vara kul att träna inte något som någon annan vill att du gör – DU VILL! Därefter lägger man själv upp sina mål vad man vill uppnå och klara av.

Eftersom jag aldrig har varit rädd att utmana mig själv eller min sjukdom, vill jag uppmana andra till att våga. Därför skriver jag nu till er!

Jag arbetar med event idag, jag skapar, bygger och genomför alla dess typer av event. Bara de är en utmaning med min sjukdom. Vi jobbar ibland 24 timmar i sträck, vi äter på oregelbundna tider och ibland inte den mattallriken som dietisten rekommenderar att man skall äta.

Mitt liv är en utmaning – Bli inspirerad och utmana din sjukdom!

Min tanke är att dela med mig av mina erfarenheter, vad jag har tagit lärdom om. Hur du kan tänka om du vill göra något liknande. Följ med in i min värld.

Vardagslivet med diabetes, –   Diabetes är en kamp – Våga utmana den

Jag vill få dig som tänker att du önskar du kunde göra detta eller vågade detta, men sjukdomen sätter stopp. Jag skall lära dig hur du tar med dig diabetes i din handväska.

%d bloggare gillar detta: