Årets julklapp – en succé

….Ett tips till alla småbarnsföräldrar

Ett genialiskt tips och vi prövade lite inför julfotot för och se om det funkade och det funkade verkligen på vår son till 100 % han är 1 år och 11 månader.

Årets bästa tips till barn ca under 4 år.
Göm deras favorit leksaker ett tag innan, vi gömde några i oktober…
Slå in dem, och ge barnen dem på julafton, det är deras julklapp!

Varför köpa nytt när;
* Man inte har plats
* De leker inte med allt de har ändå
* Och de uppskattar att hitta borttappade favoriter…

Billigt, miljövänligt och smidigt tips i julstressen!

Författare: vagautmanadiabetes

Ida Kristoffersson heter jag och är född och uppvuxen på en Ö i Göteborgs Norra skärgård. Jag är 29 år och har bott lite överallt i världen, men sedan 2012 flyttade jag till Centrala Göteborg. I vår kreativa lägenhet med massa krimskrams bor min sambo A. Och vår kära katt Pantro, som så klart är svart och döpt efter ”Thunder Cats”. Idén till Våga Utmana Diabetes Jag har tänkt skriva en bok många gånger, men de blir aldrig av så då prövar jag på bloggvärlden. Jag har haft Diabetes typ 1 sedan jag var 9 år gamla, jag firade 20 år med min sjukdom 2017.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: