Varför jag skriver bloggen

Följ min blogg via:

Follow my blog with Bloglovin

Anledningen till att jag skriver denna bloggen är inte för att ni skall tycka synd om mig! Tanken är att ni skall få en förståelse för diabetes typ 1. Att man kan vara bättre förberedd, eller förstå vad vi faktiskt går igenom. Livet är inte en dans på rosor.

Min tanke med bloggen är att man skall kunna testa olika saker på den nivån som man själv kan känna att man klarar av. Inte tvinga sig till något.

Jag vill ge tips på hur jag har gjort för att göra saker en diabetiker ”kanske inte klarar av”, enligt samhället. Hoppas mina tips och tankar får er att testa mer än vad man tror att man kan.
Har massa restips, träningstips och kosttips som kommer, men jag kan inte skriva allt i ett inlägg.

Både jag och de runtomkring mig som är en del av min vardag anser att de inte ”märks” att jag har diabetes. För att jag vågar och de är de jag vill dela med mig av, inte att ni skall tycka synd om saker jag genomgått. Mer få en förståelse!

CD22D187-880B-4875-AE31-ACB65E6689BB

Författare: vagautmanadiabetes

Ida Kristoffersson heter jag och är född och uppvuxen på en Ö i Göteborgs Norra skärgård. Jag är 29 år och har bott lite överallt i världen, men sedan 2012 flyttade jag till Centrala Göteborg. I vår kreativa lägenhet med massa krimskrams bor min sambo A. Och vår kära katt Pantro, som så klart är svart och döpt efter ”Thunder Cats”. Idén till Våga Utmana Diabetes Jag har tänkt skriva en bok många gånger, men de blir aldrig av så då prövar jag på bloggvärlden. Jag har haft Diabetes typ 1 sedan jag var 9 år gamla, jag firade 20 år med min sjukdom 2017.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: