Nya tider – Skilda världar – En helt vanlig dag

Jag måste få skryta lite om att jag har hållit mitt blodsocker mellan 3,5-10.2 i 5 dygn nu. De har aldrig hänt. Nu jävlar har jag kontroll!
Libre är de bästa som har hänt inom diabetes!

Exempel på dagen

07.30 Frukost – 2 st Knäckemackor (Falu Råg-rut) med ost, vatten och kaffe.

09.30 Mellanmål clementin + kaffe

11.30 Lunch bönpasta med kycklingsås

15.00 Mellanmål  – 2 st Knäckemackor (Falu Råg-rut) med ost, vatten och kaffe.

19.00 Middag Rotfrukter i ugnen och kycklingklubba

20.00 Lite Hägendaz glass

Dessutom dag 1, 1200 meter simning och dag 3 1200 meter simning.

IMG_1091

 

Författare: vagautmanadiabetes

Ida Kristoffersson heter jag och är född och uppvuxen på en Ö i Göteborgs Norra skärgård. Jag är 29 år och har bott lite överallt i världen, men sedan 2012 flyttade jag till Centrala Göteborg. I vår kreativa lägenhet med massa krimskrams bor min sambo A. Och vår kära katt Pantro, som så klart är svart och döpt efter ”Thunder Cats”. Idén till Våga Utmana Diabetes Jag har tänkt skriva en bok många gånger, men de blir aldrig av så då prövar jag på bloggvärlden. Jag har haft Diabetes typ 1 sedan jag var 9 år gamla, jag firade 20 år med min sjukdom 2017.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: