Backpackade i Polen 2010

Jag hade bestämt mig för att göra min livs stora resa. Jag skulle backpacka i Sydamerika själv. Men innan jag åkte själv så prövade jag lite att backpacka själv så jag började med Polen. Där hade jag en kompis, M som pluggade till läkare som jag kunde bo hos och samtidigt åka runt och se en del av Polen.

Jag började i Warszawa 2 nätter, jag hade med böcker om alla länder i Sydamerika så jag kunde läsa på om vart jag ville åka. Jag läste, drack vin och åt god mat på lokala pubar. Sedan tog jag tåget till Bialystok, där var jag i 2 nätter. Där bodde jag hos M. Jag hade en liten men lagom ryggsäck, jag hade en traditionell magväska med de viktigaste till diabetesen i, men en dubbeluppsättning i den stora ryggsäcken ifall jag skulle bli rånad.

I min magväska och i min ryggsäck hade jag som ett litet kylskåp. Super smidiga. Eftersom jag hela tiden var på resande fot.

Allt funkade bra så nu kände jag att jag var redo för mitt stora äventyr – Syd

74144_487806685971_46892_n

Författare: vagautmanadiabetes

Ida Kristoffersson heter jag och är född och uppvuxen på en Ö i Göteborgs Norra skärgård. Jag är 29 år och har bott lite överallt i världen, men sedan 2012 flyttade jag till Centrala Göteborg. I vår kreativa lägenhet med massa krimskrams bor min sambo A. Och vår kära katt Pantro, som så klart är svart och döpt efter ”Thunder Cats”. Idén till Våga Utmana Diabetes Jag har tänkt skriva en bok många gånger, men de blir aldrig av så då prövar jag på bloggvärlden. Jag har haft Diabetes typ 1 sedan jag var 9 år gamla, jag firade 20 år med min sjukdom 2017.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: