Att komma hem

När jag kom hem så tror jag att jag nästan sov i 4 dygn, jag var helt slut. Men efter Kuba så valde jag att bli kvar i Sverige. Jag hade ganska dåligt Hba1c 7,5, jag ville få ordning på träning och kost igen. Jag sökte en Eventutbildning så att jag hade något att se fram emot till hösten. För att faktiskt bli kvar i Sverige.

Jag ordnade med en lägenhet och bestämde mig för att Göteborg blev min nya destination, med fokus på bättre Hba1c, träning och kost.

Jag fick väl lite panik efter 1 vecka hemma och åkte först ned en vecka till Paris och hälsade på en kompis och sedan en vecka till Kroatien, men nu var de andra som passade upp mig och jag gjorde inget för någon annan! Så jag hade tagit rätt beslut att åka hem.

ladda ned

Författare: vagautmanadiabetes

Ida Kristoffersson heter jag och är född och uppvuxen på en Ö i Göteborgs Norra skärgård. Jag är 29 år och har bott lite överallt i världen, men sedan 2012 flyttade jag till Centrala Göteborg. I vår kreativa lägenhet med massa krimskrams bor min sambo A. Och vår kära katt Pantro, som så klart är svart och döpt efter ”Thunder Cats”. Idén till Våga Utmana Diabetes Jag har tänkt skriva en bok många gånger, men de blir aldrig av så då prövar jag på bloggvärlden. Jag har haft Diabetes typ 1 sedan jag var 9 år gamla, jag firade 20 år med min sjukdom 2017.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: