Träning – Crawl Kurs

Blodsockret, maten & förberedelserna
Ja, de är lite svårt att ha koll på. Man är rädd att man skall bli låg så man försöker att äta bra mat. Så som pasta eller potatis till middag med något till självfallet. Men de är inte så svårt om man planerar. Att man äter senast kl 18.00 när man skall simma kl 20.30. Så man har hunnit stabilisera blodsockret innan man simmar.

Adrenalin?
Nu sist så åt jag pasta sallad. Blodsockret var på 8,6 i princip nästan 1 ½ h innan så jag tänkte de skulle hålla sig bra. Åt inget extra, tog inget insulin. Ändå springer de iväg till 15,1 precis efter. Tänker att de kan vara adrenalin. De är ju kul och utmanande. Man ser adrenalinet tydligt på höjningen.

De är sjukt kul men de är tungt. Men om man planerar rätt, en dag tog jag en näve chips ca 1 h innan då jag hade 6.1, när jag var klar så kom jag upp på 8,2 och de höll sig även hela natten. De var smart, dock inte sourcream onion. Du rapar en hel del när du simmar.

IMG_4638

eae44f2a-33b7-4776-acf5-1b50adfb26a8

Författare: vagautmanadiabetes

Ida Kristoffersson heter jag och är född och uppvuxen på en Ö i Göteborgs Norra skärgård. Jag är 29 år och har bott lite överallt i världen, men sedan 2012 flyttade jag till Centrala Göteborg. I vår kreativa lägenhet med massa krimskrams bor min sambo A. Och vår kära katt Pantro, som så klart är svart och döpt efter ”Thunder Cats”. Idén till Våga Utmana Diabetes Jag har tänkt skriva en bok många gånger, men de blir aldrig av så då prövar jag på bloggvärlden. Jag har haft Diabetes typ 1 sedan jag var 9 år gamla, jag firade 20 år med min sjukdom 2017.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: