2021 – En nystart

2021 blir en nystart för mig, för vår familj och livet! Detta känns bra! Att studera till lärare är fantastiskt roligt. Jag ser mig själv som lärare! Jag vill börja imorgon! Jag tänker att eventyrket kommer få en nystart den också och att jag alltid kan komma tillbaka till branschen igen, men nu satsar jag på lärare.

Detta blir spännande och utmanande. 15 poäng har snart passerat, tiden går så sjukt fort. Man trodde aldrig att 2020 skulle ta slut, men vi har redan passerat 3 månader in i 2021. Tiden springer iväg och jag har insett att det är viktigt att ta vara på den. Att studera under småbarnsåren kan vara helt perfekt för oss.

Att läsa på distans passar mig helt perfekt, jag kan göra det i 4 år! Skolan vill och längtar tills att vi ses igen, men livspusslet funkar så mycket bättre som förälder på distans.

Man kan lämna senare, hämta tidigare, middag kan bli klar i tid. Distans är magiskt tycker jag. Hoppas det fortgår ett bra tag till. Så klart det hade varit roligt att träffa sina klasskamrater, men det räcker en gång i månaden till hösten!

Distans på heltid! All kredd till det och det funkar verkligen, både i drama och i diskussions lektioner har det funkat alldeles utmärkt med zoom.

Jag följer även en serie på Netflix, RITA. Den är klockren om man vill bli lärare! Den både inspirerar och man får delar av vad det kan innebära att vara lärare.

Författare: vagautmanadiabetes

Ida Kristoffersson heter jag och är född och uppvuxen på en Ö i Göteborgs Norra skärgård. Jag är 29 år och har bott lite överallt i världen, men sedan 2012 flyttade jag till Centrala Göteborg. I vår kreativa lägenhet med massa krimskrams bor min sambo A. Och vår kära katt Pantro, som så klart är svart och döpt efter ”Thunder Cats”. Idén till Våga Utmana Diabetes Jag har tänkt skriva en bok många gånger, men de blir aldrig av så då prövar jag på bloggvärlden. Jag har haft Diabetes typ 1 sedan jag var 9 år gamla, jag firade 20 år med min sjukdom 2017.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: