Massproduktion – Old becomes New

Jag ville vara lite kreativ och skapa något roligt till Siljans Bod och mitt företag Old becomes New, www.oldbnew.com.

Kom på Leklådor, Värmelådor, till ägg och frallor, små söta lådor som man kan ha i båten, i husbilen och bara hemma. Inte bara till påsk, när man använt dem över påsk till ägg så kan man ha dem till helgfrallorna.

Jag började skapa med olika material och jag fick pröva mig fram. Det var faktiskt leklådor som jag började med till leksaker. Leklådor i tyg tyckte jag var mysigt och fint till barnrummet, som sedan utvecklade sig.

Jag gjorde ett par stycken av några spillbitar jag köpte i en tygaffär. Nu har jag fått så mycket beställningar på Ägglådor, frallådor, ugnshanddukar och leklådor att jag hinner knappt tillverka dem. Det är snart påsk! Men det är så kul att få vara så kreativ.

Full produktion intill påsk! Dock vill jag ändå säga, önskar man, så kan man beställa!

Beställ på @oldbnew på Instagram

Författare: vagautmanadiabetes

Ida Kristoffersson heter jag och är född och uppvuxen på en Ö i Göteborgs Norra skärgård. Jag är 29 år och har bott lite överallt i världen, men sedan 2012 flyttade jag till Centrala Göteborg. I vår kreativa lägenhet med massa krimskrams bor min sambo A. Och vår kära katt Pantro, som så klart är svart och döpt efter ”Thunder Cats”. Idén till Våga Utmana Diabetes Jag har tänkt skriva en bok många gånger, men de blir aldrig av så då prövar jag på bloggvärlden. Jag har haft Diabetes typ 1 sedan jag var 9 år gamla, jag firade 20 år med min sjukdom 2017.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: